De Bergprijs

De Bergprijs :

Gigabike reikt ook enkele truitjes uit voor nevenklassementen waaronder dus de befaamde bergtrui.  Punten hiervoor worden enkel in vooraf aangevinkte wedstrijden toegekend. Enkel etappes uit rondes komen hiervoor in aanmerking en de beslissing hieromtrent wordt door onze driekoppige inschalingscommissie genomen.

Met zes titels is Karel Deman de uitgesproken bergkoning in Gigabike.
 

Palmares van de Bergprijs:

2021 1. Richard MULDER 2. Kevin SNOECKX 3. Patrick SACKX
2020 1. Vincent SAELEN 2. Richard MULDER 3. Tom LAUREYS
2019 1. Jasper VAN HOOF 2. Wesley VANLAERE 3. Linda BLOCKX
2018 1. Jeroen DOBBELAERE 2. Vincenzo LANGONE 3. Rick TIMMERMANS
2017 1. Ward DEBRUYNE 2. Beinte KOOPMANS 3. Staf DUJARDIN
2016 1. Wesley VAN LAERE 2. Dirk MUYS 3. Vincent VAN MARREWIJK
2015 1. Hans HINNEKENS 2. Wesley VANLAERE 3. Simon VAN BESOUW
2014 1. Karel DEMAN 2. Jason DELAGRANGE 3. Frans KEUSTERMANS
 
 
 

Eindstand deelnemers 2021


 

Eindstand renners 2021

 

Eindstand deelnemers 2020


 

Eindstand renners 2020

 

Eindstand deelnemers 2019


 

Eindstand renners 2019

 

Eindstand deelnemers 2018


 

Eindstand renners 2018

 

Eindstand deelnemers 2017


 

Eindstand renners 2017

 

Eindstand deelnemers 2016


 

Eindstand renners 2016

 

Eindstand deelnemers 2015


 

Eindstand renners 2015

 

Eindstand deelnemers 2014


 

Eindstand renners 2014

 

Stand deelnemers 2013


 

Stand renners 2013

 

Eindstand deelnemers 2012

 

Eindstand renners 2012

 

Eindstand deelnemers 2011

 

Eindstand renners 2011

 

Eindstand deelnemers 2010

 

Eindstand renners 2010

 

Eindstand deelnemers 2009

 

Eindstand renners 2009

 
 

Eindstand deelnemers 2008

 

Eindstand renners 2008

 
 

Eindstand deelnemers 2007

 

Eindstand renners 2007

 
 

Eindranking deelnemers 2006

 

Eindranking renners 2006

 
   

Eindranking deelnemers 2005

 

Eindranking renners 2005

 
 

Eindranking deelnemers 2004

   

Eindranking renners 2004

 
 

Eindranking deelnemers 2003

 

Eindranking renners 2003

 

Eindranking deelnemers 2002

Eindranking renners 2002


Laatst gewijzigd op 14/09/2021 - Opmerkingen en suggesties kan je mailen naar gigabike@telenet.be
Gigabike, jaargang 22 - Copyright: Peter Samoy & Mark Vanderwegen